om ett avsked

hej bloggen!
 
det var jättelängesen jag bloggade. allt är som vanligt alltså. om 8h sitter jag på flyget mot usa!!! så galet!! !!!!! !!!! 
 
de senaste veckorna har jag spenderat med människor jag tycker om. jättemycket. sagt hejdå och så. jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig -- har suttit här och skrivit och suddat och skrivit och suddat. kan liksom inte riktigt sätta rätt ord på rätt känslor och allting är bara en stor jävla röra.
 
om åtta timmar sitter jag på flyget mot usa. 
 
och klockan 12 landar jag i new york och då ska jag gå till alla mina favoritställen -- klättra på brooklyn boulders, åka longboard i central park, läsa vid chelsea piers, dricka aranciata i dumbo. jag älskar new york. det finns få ställen jag har besökt där jag känner mig så till freds som i new york. jag vet inte hur jag ska beskriva det men jag hade kunnat gå runt där i flera timmar. gå vilse. hitta tillbaka. titta upp och känna mig så otroligt liten men som en del av någonting.. större. hitta lugnet i röran. puls ur balans. ; new york jag älskar dig
 
och efter min bror fyllt 26 flyger vi till los angeles och sen börjar bilturen upp längs kusten ;
santa barbara, big sur, carmel by the sea, monterey och till sist san fransisco. sen napa valley, sacramento, yosemite, grand canyon, antelope canyon, albuquerque och så slutligen; montezuma.
mitt nya hem.
 
-
 
jag tror inte riktigt jag fattat att jag åker än. försvinner härifrån i två år. kanske mer. jag vet inte än.
 
när jag kramar mina vänner hejdå känns det bara så.. konstigt. tomt. overkligt. surrealistiskt. distant. men det gör inte ont. det är inte ledsamt. jag gråter inte. det är bara så himla 
långt borta
som att det aldrig kommer att hända? som att det är en dröm, en inbillning. som att allt är som vanligt
men det är det inte.
 
och det är så mycket jag kommer sakna åh herregud
spontanbruncharna med klanen, glassarna med johan, att spendera hålan på lunds konsthall, cod-kvällarna hos linnéa, öt-taket, katte-taket, cykelturer hem med leo, netflixkvällar hos andré, ica-fika med lander, att lyssna på björnstammen med malmer, dricka te med siri, pizza-dejter på doners med linnéa, dansa till timbuktu med freja, hermans popcorn, super mario-desperationen med jonathan och malmer, lyssna på leons crazy stories på visual arts, fikusfikan med mikael, torsdagarna i stadshallen, psykologin med sofia, biologin med allan, dagarna i diket på stadsteatern, jontes poser, saras imitation av heliga birgitta (hahaha), halloumirullen från lundafalafel, mammas mat, kevins skratt, pappas dumma argumentationer vid middagsbordet, dagar kvällar nätter som jag spenderat med folk jag tycker så himla himla himla mycket om. fyfan vad jag kommer sakna er
 
 
nä.
 
jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. känner klumpen i halsen synen blir dimmig biter mig i läppen för att inte börja gråta. jag vill verkligen inte åka härifrån men samtidigt har jag nog aldrig behövt göra det så mycket som nu.
 
jag lovar att jag ska blogga ordentligt när jag är framme. vi ses i friheten(!!! haha!!!! fattar ni? land of the freeeeeeee.....america fuck yea)
 
ps!!! har jättemånga bilder att visa er (tror jag......) och! ett jättegammalt utkast! wo! ni får det.. nån gång....typ
1 kommentar