en pytteliten update

hej bloggen!! rätt sjuka grejer har hänt sen sist:
1) jag blev antagen till uwc usa?? och flyttar till andra sidan jordklotet om ett halvår? är inte det bara löjligt galet? suck. man måste åka tre olika flyg för att ta sig från köpenhamn hit. TRE OLIKA FLYG, fattar ni?? typ 15h restid exkluderat väntetid för att byta flyg osv. är inte det bara ???
2) jag sålde min nikon d700!??!?! men d lunch, kikar på en annan, lite mindre, fin kamera:)) just nu::))) återkmr
3) 
 
ja det va nog det egentligen men det känns som att hela världen vänts upp och ner sen beskedet om uwc lol. så himla tråkigt allt går så bra i skolan nu (7 på min paper2 i engelska a alltså<333) men har typ noll skolmotivation? allt känns så meningslöst pga kmr ändå få behöva göra om allt när jag går om ib1 i usa nästa år. fan vad allt är galet. 
 
och fan vad jag är rädd för att åka. jag har hela mitt liv här. august framförallt. han är mitt syre; hur ska jag klara mig utan honom när han är 8300km bort i en tidszon 8h före mig? 
 
men det är långt kvar
typ 171 dagar exakt
 
och under den tiden ska jag
1) umgås så mycket jag kan med alla jag älskar
2) åka till london m. klanen
3) festivala m. freja
 
5) roadtripa usas västkust
6) föreviga ALLT
 
allt är så jobbigt nu, det känns som att jag flyttar vilken sekund som helst;;;; allt är som en lång jävla utdragen väntan. jag är 1) extremt förväntansfull 2) extremt sorgsen. har inte gått en dag sen jag fick besked utan att jag bölat. måste sluta tänka på det så himla mkt och börja leva i nuet
 
aja det va det
ha d bra tills nästa gång
PoK
0 kommentarer