ännu en månad som gått:

saker som har hänt sen sist:
1) har blivit frälst i ankor (alla sorter! fast mest gräsänder)
2) har blivit frälst i papegojor (alla sorter! fast mest kakaduor)
3) har blivit ofrälst i allt annat (alla sorters annat! fast mest skolan)
TITTA LIKSOM! jag smälter
 
saker som händer just nu:
1) är sViNhungrig men orkar inte gå ner och ta något att äta mest för att a) kl. är 00:17 b) kl. är 00:17
2) är sViNtrött men om jag inte bloggar nu kmr jag aldrig göra d! this is for u! alltså! fan! ps imorgon börjar jag kl. 8 he he jaja
 
från en dag då jag var i VIK dvs en håla utanför simrishamn dvs typ 2.5h från lund! där august bor! jävla distansförhållande! jag ragequitar snart. nä skoja vik är fint.......................... .... ............. ........... ..... ::...
august har iallafall en ÖDLA som heter GORDON för det är en gecko ha!! ha!! (KOLLA PÅ DEN DEN RÄCKER UT TUNGAN HAHAHAH jag dör)
annat som e bra med august e att han brukar laga frukost till mig! fast d här är ju inte frukost säger ni! nä! det här är pasta + sås som jag och aug gjorde på vår 1-månadersdag. VISST E VI GULL??
EN SIDENOTE½!!!! eftersom vi pratar om matlagning!!! här lagade jag middag till min familj en kväll. halloumi + soltorkade tomat-fyllda köttbullar, tomatsås och grillad halloumi! serverad med ris! alltså amazing! jag e bäst!
BACK TO SUBJECT: august! gillar honom fastän alla hans kläder är för små och han blir hungrig vart femte minut O:-)
ngt annat jag tkr mkt om är våren! den kom och sen gick den igen:( nu är det mest fuktigt ute vilket är jäääättejobbiiigtttt!!!! fast idag var det varmt!
ja och på tal om VÅR så har det ju varit valborg också!!! jag hängde ett tag i stadsparken men sen drog jag august och freja tillbaka till ÖT och kollade djingis-bålet istället för att supa på lomma O:-)
och den 2:a maj åkte jag till GREIFSWALD med orkestern! crazy! kul! amazing!
och för några veckor sen hade vi tefika! och åt pizza! SÅ FIN ORKESTER JAA:)
efter det drog jag på malmers utflyttningsfest! kalaskul!
ngt annat som också är kalaskul är att juno fått en pojkvän! kattkärlek är jättefint! 
synd ba att jag inte får nån kattkärlek. här e en compilation på selfies-med-juno den senaste månaden. hon hatar mig typ! det är fan inte lätt
älskar katter! här är linnis. jag har mkt fin dubbelhaka på första också
annat som är fint är SKOGEN när det är FINT VÄDER!! här är mina (UPDATED!!!) två bästa blonda pojkar: august och lander. leon tappade rankingen när han inte skickade sin samhällsuppsats till mig och johan är så given att jag inte ens behöver ta upp det <3 PS!! idag fyller johan år!
och på tal om ingenting har jag klippt mig. kort!
annat jag har gjort är t.ex: stå i kö i en timme för att få ett fkn inträdesband till LUNDAKARNEVALEN (värt elr ovärt??????? forts.. följer...)
fredagen: typ värt! såg brothers among wera (mkt folk/indie/mysigt band) med freja på lilla scenen
lördagen: SUPERVÄRT lätt!!!! började dagen med en picknick med orkestern i världens bästa väder 
sen drog jag back to da hoods och träffade linni, freja, august och lander. vi grillade KÖRV och MARSHMALLOWS och åt chips osm var framröstade av svenska folket (de var ganska goda O:-))
sen åkte vi ner till karnevalen, såg linnéa henriksson och dansade till movits!. mkt röjigt och mkt bra. såg ju de 2011 också och wow vad oröjigt det var då! timbuk och promoe kom till och med och gästspelade och inte en jävel dansade! nu gästspelade inte ens zacke och alla höll på att dö för att det var så trångt! wow movits! 
söndagen var också supervärd! fick bl.a äntligen se WINTERGATAN<333 och de var så himla mkt bättre live än vad jag hade förväntat mig! ville typ gråta pga så magiskt och så fint orkar inte<33
sen kräng vid kravallet!! på första bilden är linni borta på andra bilden är linni där!! :OO MAGIC O>:-)
och sen såg vi timbuk! det var fetaste stämningen! timbuk e kung!
 
ja sen har det inte hänt så mkt mer kanske??? skoja JO fast alltså är faktiskt för trött för att fixa fler bilder nu. borde för övrigt börja blogga oftare? så jag slipper lägga upp typ en månads bilder i ett inlägg? vet aldirg hur jag ska strukturera det. blir aldrig bra!
ska sluta klaga n och SOVA!
klockan är 01.06!
jag är fortfarande hungrig!
 
här är en avslutande bild på en gås i sandaler
 
pusspuss!
0 kommentarer