en update:

oj, det var nästan en månad sen jag hängde här sist. gav tydligen upp "mitt 2013"-inläggen. aja.
 
jag andas iallafall. lever.
 
saker som händer i livet:

skickade in min ansökan till united world college (uwc) för några veckor sen och förra helgen var jag på en första intervju i malmö på 5h vilket var sjukt kul men superpirrigt. aja. i tisdags fick jag ett telefonsamtal och fick reda på att jag gått vidare till slutintervju!!!! i stockholm!! nästa vecka!!! så himla galet. har velat detta sen jag var typ åtta bast?? känns så sinnes att det faktiskt händer nu. att this is it liksom. (hoppas verkligen jag blir antagen)
 
 
 
annars händer det inte så mycket. jag lever. 
 
jag gjorde t.ex. mina ämnesval inför ib; physics, biology och math på higher level och sen economics, swedish a langlit., english a lit och visual arts på standard level. hoppas 1) jag har gjort bra val 2) jag klarar av sju ämnen ((när man pluggar ib brukar man egentligen bara ha sex stycken)). mmmmmmm. skolan känns mest som ett moln av trisstress annars. börjar klockan åtta 5/5 skoldagar, men det funkar väl. tar fula snapchats med andrás, har mina första litteraturlektioner och försöker förstå torques och moments på fysiken. jaja. det är kul; får utmana mig själv hela tiden. (ps: iförrgår simmade jag en kilometer på en halvtimme. ps1: har aldrig i hela mitt liv simmat en kilometer innan. grattis till mig)
vad mer?
snön är tillbaka i lund, jag fryser ständigt. längtar så himla mycket efter sommaren (ps: bråvalla släppte the kooks, jake bugg, imagine dragons och nonono idag. skriker).
 
blev med vinylspelar och gosar med katt. en dag köpte leon glass till mig och andrás och en natt sov jag på rissäckar, men annars drömmer jag mest om uwc. har lovat mig själv att fira med att gå på the governor's ball om jag blir antagen. åh.
 
nu ska jag titta film
HEJDÅ
0 kommentarer