oj, snart är februari slut:

 jag bloggar bara en gång i månaden tydligen. här är ett urval av händelser sen sist:
åkte till stockholm med erik och allan för uwc-intervju. vi intervjuades i tre individuella omgångar á 20 min var. var så sjukt jävla pissnervös men kämpade mitt bästa ändå. jaja. kom inte in i år, men fick en plats som 1 av 3 reserver. känns sorgligt med tanke på hur länge jag velat gå på ett uwc, men tänker inte gråta över spilld mjölk heller. reserv är okej, taggar lund och hoppas att någon ger avslag hehe #nohate <3<3<3. det blir nog bra ändå.
en snapchatserie där lydia ror båt i solnedgången, jag e og, allan e sjöjungfru och ran e på mars
en snapchatserie då jag var djup kl. 7 på morgonen
alla hjärtans dag för någon vecka sen. johan var finklädd, mest för att han "gillar att klä upp sig". utanför matsalen sjöngs d karaoke, utanför aulan fanns det kärleksdikter, och på skåpen satt det lappar där det stod "du är fin!" på. hade ingen valentines men fick en ros av leon för han är snäll och efter skolan bjöd lander mig, freja och andrás på bk. <3 lander
jag, sarah, ida och hedvig hade sleepover på valentine's också. bara för att alla hjärtans är kommersiellt bullshit och we don't need no men!!!! är så glad över att jag hittade dessa människor i min nya klass. tycker om dem så mkt. ps hedvigs katt är gos och sarah e babe
nästa dag slog jag två flugor i en smäll och träffade leon oCH klanen. spec kombo för leon e svensk gangster och klanen är töntar. jag tycker om båda:-)
sen köpte jag biljetter till HAIM!!! i kph! som var utsålt för ett bra tag sen! hittade biljetter secondhand av någon vars namn lät som "your old pal". tack, old pal. det var världsbäst.
danielle fyllde år så d vankades ja må hon leva på danska (obs de har inte ens samma melodi på sin födelsedagssång wtf danmark). annars var det världsbäst. de strök dock honey & i från setlisten (som jag sen fick!!!!! hehe) men de spelade my song 5 iaf så e nöjd.
för några dagar sen åkte till helsingborg för att träffa uppsala-else. det var fint. vi såg en utställning på dunkers, fikade på café annorledes och gick till havet. bra dag.
2 avslutande bilder på 1) min senaste teckning 2) mig sj när jag har en tepåse för ögat för det är skadat:;(!!!!!
 
 
TJOHEJ nu ska jag sova.
0 kommentarer