en update + us roadtrip pt. I

hej bloggen!!!!!
längesen vi hördes. just nu lyssnar jag på björnstammens nya(!!!!!!! en liten bit historia är så <33 skön) i mitt rum i en pytteliten stad som heter montezuma utanför en annan pytteliten stad som heter las vegas (inte den i nevada lmao). här har jag bott i tre veckor nu. på uwc usa. är inte det ganska galet?
 
iallafall!
tre veckor före jag kom hit var jag ju faktiskt på roadtrip med min familj. jag har alltså varit i the land of the free i sex veckor nu. viktigt att notera ang det
1) SVENSKT KAFFE come at me saknar dig
2) KLANEN come at me saknar er
 
eh ja. alltså förlåt detta inlägget kommer vara SÅ rörigt men ni får faktiskt bear with me nu när jag faktiskt äntligen bloggar. hAAA kommer någon ens läsa detta? vem vet? inte jag! :~) suck. mycket har hänt, och någon gång ska jag ge er en ordentlig update. jag lovar. vet att jag sa att jag skulle börja blogga mer regelbundet men alltså. orientation tog nyss slut men det känns fortfarande som att jag är i det där summer camp-stadiet -- saker händer hela tiden, jag sover alldeles för lite och är lite sådär vilse och förvirrad nästan hela tiden. lol. jaja. leva lajf.
 
iallafall. till roadtripen. den 24:e juli tog jag, kevin och mina föräldrar flyget till new york woioioi. vi stannade där i tio dagar, i min brors lägenhet på 42nd street. new york var bra, som alltid. om det fortfarande är min favoritstad i hela världen? ja. antagligen. även om vi inte gjorde särskilt mycket, alls, när vi var där. det var bra ändå. atmosfären är fantastisk. pulsen. diversiteten. (haha min svenska är så förstördddd!!! min engelska också no joke 100%).
 
höjdpunkter från new york inkluderar: 
1) när jag sa att jag hade tråkigt och erbjöd mig att gå och handla salladskål men istället snodde henrys citibike-chipkort, tog en citibike och cyklade tvärs över manhattan för att köpa the wind-up bird chronicle till henrys 26e födelsedag. because that's how great of a sister i am. vill också tillägga att jag sedan köpte fucking salladskål för typ 70kr. vem fan gör det ens. mjölk kostar typ 40 också. skojar ej. fucking new york.
2)  när jag klarade av att klättra den där fucking V3:an på the cliffs!!!!! så stolt. 
3) somna till ett blinkanade manhattan varje natt = MAGISKT
 
här e lite picelitos. är för trött för att skriva bra captions men:
 
 sen flög vi till L.A!!!!!!!! to b continued....
 
pok anni
1 comment
nathalie

blir lycklig av bilderna!!