sen sist:

livet har varit ganska mycket upp och ner på sistone. det är mycket plugg men jag orkar inte riktigt bry mig längre. vad spelar det för roll? jag åker ändå om ett halvår, ba yolo på allt?? allt jag längtar till är när våren kommer på riktigt (SNART!!!) och till london och tills jag flyttar. försöker reda ut allting däremellan som det kommer. det blir bra. 
 
mår för övrigt mycket bättre nu än jag gjorde senast jag skrev ett inlägg. det är kul hur man över en veckas tid bara plötsligt inser att livet är för kort to dwell in the past -- iallafall just nu. jag har bara ett halvår kvar här?? ett halvår kvar av detta liv?? jag vet inte riktigt vad jag egentligen ser usa som, men det känns bara som att allting kommer att klarna upp när jag åker. nu försöker jag bara ta saker som de kommer. leva i nuet. det går helt okej faktiskt. jag försöker. jag vill bara inte leva by no fucking rules!! vill inte sätta etikett på saker och ting -- minst av allt mig själv!! fuck normer!! yolo på allt!! vem fan bryr sig!!
 
jaja. här är stunder från två fina soliga dagar:
 
#1:
jag tog ut marsvinet i helgen, för första gången sen vi skaffade henne!! hon har fortfarande inget officiellt namn men suki passar, tkr jag. det tkr inte nån annan i min familj så hon förblir odöpt
och så läste jag kristian gidlunds första bok som jag hittade på bokrean. hemsk men otroligt bra. träffar rätt i hjärtat. otroligt befriande känsla att kunna läsa utomhus också. har saknat att läsa i solen.
såg ut såhär
och åt dumplings med kevin
 
 
#2:
från idag!! det var jättefint väder så jag och johan och august köpte glass på glasskulturen. jag och august delade en tre-kulors; apelsintryffel, citron/lime (ew (august valde den))) och vit choklad. johan köpte vanilj för han är 5 år och tråkig. sen pratade vi om.... ja vad pratade vi om egentligen?? jag minns inte ens. det är det som e så skönt med dessa, man kan bara prata om allting; viktigt som oviktigt. de är mina bästa vänner and iltsm!!
 
annars ser alla mina dagar typ ut såhär:
dämpar min skoltrötthet med orange is the new black. fantastisk serie. fattar inte att jag inte började kolla på den tidigare?? trodde att alla hypade upp den som fan, men kollade och nu är jag fast. har snart kollat klart andra säsongen och vet inte vart jag ska ta vägen sen? kanske kollar om the office? behöver en feel-good-serie att glo på, känner jag. speciellt när jag inte har någon lust att ta tag i skolan (lol yolo på d). aja. d löser sig skA LEVA i NUET!!!!
 
mitt livsmotto: "first of all, my parents live in ohio. i live in the moment" - ted mosby
 
nu ska jag äta chips!! o titta oitnb!! PoK!
0 comments