23:41 - hej o sry

tjatja bloggen!! vet att jag sa att jag skulle börja blogga ordentligt nu när jag köpt en ny kamera. skojade uppenbarligen. tror ni jag har tid eller? nä?? 
 
idag har jag:
- vaknat kl. 06.30 (SJUKT TIDIGT!!) för jag råkade sätta alarmet för tidigt (jaa!)
- varit i skolan även fast jag inte velat vara där (jag är riktig kämpe)
- hostat (för jag e sjuk (fast håller på att bli frisk!!))
- åkt till malmö borgarskola för att hjälpa till på college day scandinavia tsm med resten av edUS (fastän jag inte behöver cas elr va intresserad av nån av universiteten där!)
- repat rossini och spivakovsky med stadsorkestern (fastän jag va halvdöd med huvudvärk!!!)
- cyklat hem (I MOTVIND!!! och 20den tights!!!!!)
- hängt upp tvätt
- reflekterat över min TOK-essay
- skrivit en CAS reflection
- slått in en present jääättefint
- och nu e ja här och skriver ett blogginlägg för ajg inte bloggat på länge! haha! the ib life is killing me softly och jag hatar det. mina ögon hatar det också. the struggle is SO REAL right now!!! (speciellt när jag har noll motivation!!) men i get thru!!! jag överlevde idag elr hur!!
 
jag tror att det jag ville get at va att jag ÄR BÄST och jag är STARKAST i världen!! tack anneli för the self reminder and the power boost. tack själv for sharing.
 
PoK
0 kommentarer

sen sist:

livet har varit ganska mycket upp och ner på sistone. det är mycket plugg men jag orkar inte riktigt bry mig längre. vad spelar det för roll? jag åker ändå om ett halvår, ba yolo på allt?? allt jag längtar till är när våren kommer på riktigt (SNART!!!) och till london och tills jag flyttar. försöker reda ut allting däremellan som det kommer. det blir bra. 
 
mår för övrigt mycket bättre nu än jag gjorde senast jag skrev ett inlägg. det är kul hur man över en veckas tid bara plötsligt inser att livet är för kort to dwell in the past -- iallafall just nu. jag har bara ett halvår kvar här?? ett halvår kvar av detta liv?? jag vet inte riktigt vad jag egentligen ser usa som, men det känns bara som att allting kommer att klarna upp när jag åker. nu försöker jag bara ta saker som de kommer. leva i nuet. det går helt okej faktiskt. jag försöker. jag vill bara inte leva by no fucking rules!! vill inte sätta etikett på saker och ting -- minst av allt mig själv!! fuck normer!! yolo på allt!! vem fan bryr sig!!
 
jaja. här är stunder från två fina soliga dagar:
 
#1:
jag tog ut marsvinet i helgen, för första gången sen vi skaffade henne!! hon har fortfarande inget officiellt namn men suki passar, tkr jag. det tkr inte nån annan i min familj så hon förblir odöpt
och så läste jag kristian gidlunds första bok som jag hittade på bokrean. hemsk men otroligt bra. träffar rätt i hjärtat. otroligt befriande känsla att kunna läsa utomhus också. har saknat att läsa i solen.
såg ut såhär
och åt dumplings med kevin
 
 
#2:
från idag!! det var jättefint väder så jag och johan och august köpte glass på glasskulturen. jag och august delade en tre-kulors; apelsintryffel, citron/lime (ew (august valde den))) och vit choklad. johan köpte vanilj för han är 5 år och tråkig. sen pratade vi om.... ja vad pratade vi om egentligen?? jag minns inte ens. det är det som e så skönt med dessa, man kan bara prata om allting; viktigt som oviktigt. de är mina bästa vänner and iltsm!!
 
annars ser alla mina dagar typ ut såhär:
dämpar min skoltrötthet med orange is the new black. fantastisk serie. fattar inte att jag inte började kolla på den tidigare?? trodde att alla hypade upp den som fan, men kollade och nu är jag fast. har snart kollat klart andra säsongen och vet inte vart jag ska ta vägen sen? kanske kollar om the office? behöver en feel-good-serie att glo på, känner jag. speciellt när jag inte har någon lust att ta tag i skolan (lol yolo på d). aja. d löser sig skA LEVA i NUET!!!!
 
mitt livsmotto: "first of all, my parents live in ohio. i live in the moment" - ted mosby
 
nu ska jag äta chips!! o titta oitnb!! PoK!
0 kommentarer

2015-03-06

har äntligen skaffat ny kamera!!!! en fujifilm x100s, så himla smidig och liten och bra gillar den mkt<33 ska börja blogga på riktigt nu!!!
iaf så va d spelkväll igår hos linni med klanen och selma och felle och eric och d va kuuul!!!
 
här e lite picelitos:
här spelar vi dominion!! det gick inte så bra när vi va 12 pers
en tavla på sheldon och linni och ganja-britt och birt kokain??
sen spela vi set!! det va sjukt mindfuck men jättekuuul<333
sen dumpade felle siri johan eric selma och jonte oss för att spela harry potter-spelet
men vi fortsatte spela set!!
sen tröttnade vi på att spela set och tittade när de spelade hp
men det va tråkigt så vi gick upp till linnis rum<33
hottibaes
freja och en lampa
frja och en växt och freja och en spegel hahahahahh lever för dessa bilder
och sen gick eric och felle och siri och selma och johan och lander hem! och vi drack te och åt kex och pratade om london hihi! livet är fint ibland :'')
 
0 kommentarer