den senaste månaden pt. I

HEJ bloggen! det har gått exakt en månad och två dagar sen jag bloggade sist så tänkte att jag skulle slänga in en update. kul va!!!
 
på sistone har jag inte gjort så mycket annat än att fylla i papper och maila hit och dit pga flyttar snart (iihk!). visumansökan och medical forms och csn och ahhhhhh det är så mycket som ska fyllas i och skrivas på och skickas iväg och jag ??? panik
 
aja just nu är jag jättehooked på:
1) FRESH OFF THE BOAT!! SUPERSÖT tv-serie om en asian/american family som flyttar från china town i DC till orlando i florida. fantastiskt med lite chinese rep i mainstream-tv. lite stereotyp men ändå ganska mysig. behövde en ny serie att titta på pga såg klart s03 av oitnb (<333) hehehe. har snart kollat klart hela första säsongen av fresh off the boat..... på två kvällar....woops
2) akvarell!! och att måla!! s>å kul!!
3) att flytta! om exakt EN MÅNAD är jag i nyc! breathing the fresh air of adventure och nytt hem(((: 'murica land of freedom ni vet. nä men seriöst det ska bli ball. först 10 dagar i nyc och sen la -> montezuma (roadtrip!!! woo). jättetaggad. 
 
iallafall. såhär har senaste månaden sett ut (edit: delade upp det i två delar pga insåg att det hänt ganska mkt i juni så här är MAJ den delen som inte var london):
 
2015-05-20:
en bild från en av annettes biologilektioner!! hands down bästa anteckningarna på katte. gick dvs i skolan och engulfed all the knowledge. likt how the phagocyte is engulfing the pathogens:)
 
samma dag fyllde johan år (gz johan) jag gav honom en bok om natur och poesi men han hade den redan?? i know him too well!!! iaf så gick jag och ran köpte kladdkaka och äppeljuice till honom! som vi alla (dvs hela bordet) åt på lunchen! bc them guys b crazy! johan fick typ ingenting! bra det för johan är tjock. skoja johan:) på tal om mat så är bilden till höger en dag då jag och kevin gjorde jiao zi. notera också kevins hår! nån gång kammade mamma det när han precis hade duschat och sa att henry alltid brukade ha sitt hår så när han var yngre. sen dess har han gått in på toaletten då och då för att "tvätta händerna" och kommit ut med vattenslickat hår. man ska börja snobblivet tidigt det e bra kevin e stolt över dig när ska du börja ha raffe?
 
2015-05-21 - ???
något annat jag gjort mycket den senaste månaden har varit att teckna/måla. det var JÄTTElängesen jag kände ett sånt sug efter pennan som jag gjort denna månaden och jag är SÅ SÅ SÅ glad över det. på översta bilden har jag försökt rita janis ancens (haha blev inte ås likt:() och på undre är sam från moonrise kingdom!
 
i samband med mitt sug efter att teckna kom också mitt sug efter att göra snapchat art. de tre första bilderna är allan under en biologilektion en fredageftermiddag. fan vad jag kommer sakna de lektionerna!! de sög pga man var JÄTTEtrött pga fredag eftermiddag MEN vi fick alltid te och kakor för annette e bäst. aja som ni kan se på allan in space/the sea/biking home in the sunset så var de ganska...långtråkiga. den fjärde bilden är en bild på sam. han sa att han ville va kung så jag målade honm som.. en kung.. sen kom jag hem och behövde plugga, så då målade jag kevin som lärare. makes sense, huh? den sjätte bilden har dock en rolig backstory pga det är axel under TOK-presentationerna då de pratade om äldrevård (om jag minns rätt) och han sa att "the real europeans" var de i "the west" eller nåt sånt. jag minns inte men det var offensive och rasse så jag målade honom som en viking. sista bilden e en dag då jag låg i trädgården och låtsades att det var stjärnklart:)
 
2015-05-27 - VISUAL ARTS FIELD TRIP
åkte till SMK med min visual arts-grupp en helt vanlig onsdag! det var amaze. vi såg utställningen what's happening? vilket var sjukt intressant, och sen fick vi gå runt lite själva. jag stack till french art 1900-1930 bara för att engulf the beauty of matisse. mmhhhh. sen kollade jag european art 1300-1800 vilket jag ångrar lite pga missade danish and international art after 1900???? hann ta en snabb titt innan jag var tvungen att gå ner pga vi skulle samlas och åka till cisternerne!
 
cisternerne var ganska häftigt också, otroligt lugnande. just nu är det ingvar cronhammar som har gjort en installation i samband med martin hall som gjort musiken som hörs när man kommer in. synd med musiken tycker jag (no hate) men kändes så påtvingat och förstörde liksom lite av den egna upplevelsen kan jag tycka?? satte stämningen alldeles för tidigt liksom. synd, för installationen i sig var sjukt nice.
 
2015-05-28
från en dag då det var så äckligt jävla kallt att jag hade på mig min stickade kofta som jag typ levde i i december. kul att man har samma outfits i slutet av maj som i december!!!
 
på kvällen då klanis kom över och vi pluggade (ja, faktiskt! jag skrev klart min psych internal t.o.m. gissa vem som fick 7:a i psych ;--)) yes me). iaf så confessade malmer sina deepest secrets. t.ex att bae skulle uttalas bä? så konstigt.
 
denna e dock min favorit pga den är SÅ accurate. 
 
2015-05-29
en dag då leon och august hade 18-års! i arlöv! det var en rolig kväll. klanis började på linnéas terass och sen tog vi bussen till arlöv. malmer skrattade väldigt mkt åt sig själv på bild 2 & 3 för han är sär. på bild 4 är björn! (ja du får ta del av min blogg igen grattis). bild 5 & 6 är the efterhäng med emanuel harald malmer sarah signe o jalle. mysigt häng eller nåt idk. malmer har somnat på bild 7 och bild 8 är post-hook jalle x malmer. underligt
 
 
2015-06-31
mors dag! jag och kevin gjorde kladdkaka och sen tog maj slut.
 
här är en avslutande bild på mig och mitt marsvin! hon har fortfarande inget namn men hon är jättesöt ändå!!
 
PoK snart kmr del II!!!
 
0 comments