hEEEEEEEJ!!!!

tjatja bloggen!!!
 
här e ja och ja e 7kt söt tbh! förlorade typ 10 followers på tumblr pga detta photoset men idec! i don't lose followers, followers lose me! 
 
alltså det händer int så mkt i mitt liv det e lite tragiskt egentligen.... mars är världens jävla skitmånad och egentligen har det inte hänt så mkt kul förutom att 1) har träffat klanen mkt tror jag (??) 2) har klippt mig!! igår faktiskt hehe så det var inte ens i mars och det var fett impulsigt menmen!
 
ja juste och jag har börjat göra youtubevideos också!! det e lite skämmigt men ganska kul att pilla med hehe här är min kanal plz subscribe! 
 

vad mer har hänt? den 24:e mars var jag ledsen och skrev såhär:

it’s strange how sometimes you lose yourself among other things in life. suddenly you have a one way plane ticket in your hand, going 8300km away from what you consider

home

home, a place so familiar but yet so far away — home that once used to be
being wrapped in his arms
falling asleep to the sound of his heartbeat
counting his birth marks while being told about the puppy we were going to own
116
and a beagle

and suddenly home gets taken away from you
and suddenly home is
sadness eating you up from the inside
forgetting to eat
forgetting to sleep
not being able to take care
of yourself
and
going in slow-motion
having that same conversation with yourself
over and over again
wrapped up in a blanket
of loneliness
hollowness
emptiness
yourself


ja och sen har jag varit sjuk också. var i skolan och fick feber och allan fick tvinga hem mig under the watch of my v suspiscious english teacher. sorry malin breh, jag fick faktiskt 39.7 graders feber när jag väl kom hem så jag hoppas jag är ursäktad. vA MER?? mkt bandrep med katterevyn o snart e d dags!!!:) mkt som händer nu!! sista dagarna av påsklovet och jag MÅSTE VEKRLIGEN PLUGGA?? har inte pluggat piss detta lov pga HAR INTE HAFT TID!! for real!! typ!! och är lite lat kanske!! men!!! fatta rni hur svårt det är att hålla motivationen igång när man ändå ska åka iväg om några månader och måste göra om allting!! SVÅRT!!! 

iallafall blir den kommande veckan en stadsorkestervecka och sen börjar mina mINI-MOCKS!! shiii bre så gal1! läbbigt! spännande! och när första veckan mocks är avklarad är det reVYVECKA!!! shiii! och sen är det LONDON!!! och sen är det typ nästan sommarlov!!!!

alltså taggar så mkt allt jag vill just nu är att ha juli så jag kan flytta härifrån alltså. jag hade en intressant konversation med en vän för ett tag sen och han påstod att vart man befinner sig inte spelar någon större roll för ens inspiration men
åker jag inte härifrån kommer jag att kvävas
känns det som

mamma köpte min flygbiljett för några veckor sen. den 24:e juli lämnar jag sverige, kanske för alltid (dvs alltid som att hemma är här?)? är inte det sjukt? taggar ashårt

nu ska jag typ se om the office lr nåt! herrå! PoK

0 comments