i förhållande till:

en update på livet i sverige!!
har sen sist tittat klart tre säsonger av the office (<333333333)...........mm ja d va typ allt! NÄ skoja har hållt i en skata också!!
OCH! kört bil på motorväg!!!!! whaddup!!
 
detta har hänt med:
mm så kom hem efter tre veckor i amerika och man ba <3<3<3<3 älskar dig så mkt <3<3<3<3 ..august du är också ok..
åkte till emporia med linni och august en dag....ps herrmode suger...
en annan dag åkte jag och august till bjärred för att träffa johan!!!! vi badade vid bjärred beach (det va kallt), spelade guitar hero (jag vann big time) och tittade på harry potter. har saknat johan så mkt och nu e han borta igen!!!!!! i azay-le-rideau e han...wth johan..
 
SEN åkte jag till linnis sommarstuga i MELLBYSTRAND men det får ni se sNART för tänker göra ett seperat inlägg om det! duktigt va! känns så flummigt och rörigt annars. JAJA när jag kom tbx från den klippte jag håret igen:
blev ganska nöjd fast det blev ganska snett menmen!! måste klippa mig snart igen :// ps: min bränna är borta nu! fuk u huden! ps1: försöker växa ut min lugg så jag kan ha mittbena :))
jaja sen third-wheelade jag freja och erik keps i en miljon år innan vi mötte upp med sara siri linni och stack till lomma istället
 
 
och sen åkte jag till STOCKHOLM med august i några dagar vilket var FINT men det får ni också se i ett annat inlägg....mohahaha..>:)>:)
 
 snart åker jag till BUDAPEST och sen till ISTANBUL! kmr bli fett stay tuned! lovar er sthm + mellbybilder ASAP
 
här är lite kul från the office så länge lmao:
sayonara!! (pappa har börjat lära sig japanska så jag är under influesn)
1 comment
Anna

Du har världskartan jag önskar och avgudar så hårt, får man fråga var du köpt den?

Svar: åh, har faktiskt ingen aning (den är typ tio år gammal hehe).. tror de finns på akademibokhandeln dock?? i deras pappersavdelning typ! bör finnas på internet annars!
Anneli