en update:

oj, det var nästan en månad sen jag hängde här sist. gav tydligen upp "mitt 2013"-inläggen. aja.
 
jag andas iallafall. lever.
 
saker som händer i livet:

skickade in min ansökan till united world college (uwc) för några veckor sen och förra helgen var jag på en första intervju i malmö på 5h vilket var sjukt kul men superpirrigt. aja. i tisdags fick jag ett telefonsamtal och fick reda på att jag gått vidare till slutintervju!!!! i stockholm!! nästa vecka!!! så himla galet. har velat detta sen jag var typ åtta bast?? känns så sinnes att det faktiskt händer nu. att this is it liksom. (hoppas verkligen jag blir antagen)
 
 
 
annars händer det inte så mycket. jag lever. 
 
jag gjorde t.ex. mina ämnesval inför ib; physics, biology och math på higher level och sen economics, swedish a langlit., english a lit och visual arts på standard level. hoppas 1) jag har gjort bra val 2) jag klarar av sju ämnen ((när man pluggar ib brukar man egentligen bara ha sex stycken)). mmmmmmm. skolan känns mest som ett moln av trisstress annars. börjar klockan åtta 5/5 skoldagar, men det funkar väl. tar fula snapchats med andrás, har mina första litteraturlektioner och försöker förstå torques och moments på fysiken. jaja. det är kul; får utmana mig själv hela tiden. (ps: iförrgår simmade jag en kilometer på en halvtimme. ps1: har aldrig i hela mitt liv simmat en kilometer innan. grattis till mig)
vad mer?
snön är tillbaka i lund, jag fryser ständigt. längtar så himla mycket efter sommaren (ps: bråvalla släppte the kooks, jake bugg, imagine dragons och nonono idag. skriker).
 
blev med vinylspelar och gosar med katt. en dag köpte leon glass till mig och andrás och en natt sov jag på rissäckar, men annars drömmer jag mest om uwc. har lovat mig själv att fira med att gå på the governor's ball om jag blir antagen. åh.
 
nu ska jag titta film
HEJDÅ
0 kommentarer

MITT 2013: JUNI

HAHA ÄR SÅ EFTER MEN här va juni:
asså juni va så jävla nice!!!! hängde t.ex med mikael på bananfesten (djinghis 4evr)
longboardade mkt samt. räknade ner dagarna till skolavslutningen.
 en dag frossade jag, siri, freja och linnéa extra mkt pga den dagen bestämde vi att vi ej skulle äta nånting onyttigt före avslutningen. det gick sådär. det var en kul dag/kväll iallafall. vi fikade TVÅ GGR??? donkade till middag och sen startade vi orkester (det lät sådär men schhh) (★^O^★)
en dag ba chillidillade vi och tog en paus från skolan (HAHA skoja!! hela nian va chillidill) och stack till tosselilla med klassen. oh the joy
samma dag åkte vi hem till herman och chillade (GRILLADE) gal1. dET VAR BÄSTA EVER SAKNAR 。゚(゚ノД`゚)゚。
post-kabaré. pizza på q:et med parallellisar. bra kv
och sen var det lärarlunch och allt det där. 
och till sist kom dagen: skolavslutningen. så JÄLVA SENTIMENTAL grät så mkt åh 。゚(゚ノД`゚)゚。
MENMEN ain't nobody got time for crying PGA TOG TÅGET TILL STOXA M. EMANUEL OCH ERIK SAMMA EFTERMIDDAG!!!!!
stoxa dag 1 = regnigt. d SÖG men vi köpte PONCHOS iallafall. såg mew, say lou lou, two door cinema club, imagine dragons och TWO DOOR CINEMA CLUB!!!!! (och missade phoenix smh fml) menmen d va SÅÅ BRA
stoxa dag 2 var mest en väntan inför arctic monkeys. tror vi köade 10h?? d va nice iallafall. under tiden vi köade såg vi hästpojken, KINGS OF CONVENIENCE (SOM VAR BÄST alltså dör) och looptroop rockers (som förresten ersatte modest mouse hahaha ha haha haaa hhhhhh).
sen bah var de där. bästa jag sett i hela mitt liv. fattar fortfarande inte att de finns på riktigt???? de debuterade mad sounds förresten. jag grät (hehe grät hela tiden xDDD)
post-AM. var så himla lycklig!!!!! ville ba!!!! åh!!!!!!! vi hittade iallafall harald och konrad och sen såg jag lite the flaming lips och gick runt och frös fastän jag hade konrads hoodie ovanpå min egen jacka :///men
stoxa dag 3: blev ingen dag 3 pga behövde åka hem pga skulle vara med i nordiska ungdomsorkestern hehe........men vi chillade lite i centrala stockholm iaf. PS!!! på roslagsbanan in till stan såg jag han killen från ijustwanttobecool??? kollar ej på deras videor men kände igen honom från nån clara henry (ha ha hahahah) de snackade om utubetekniker iaf KUL
sen åkte jag hem och var med i nordiskan!!! och tog pre-concert selfies och after-concert selfies. 
 

JUNI VA BRA HEJD^Å
3 kommentarer

how strange it is to be anything at all

 
1 kommentar