INSTAGRAM AUGUSTI

HEJ ALLA
idag är det andra september men har inte haft ork/tid att posta detta inlägg tidigare är mkt ledsen
har ej tid att uppdatera här pGA SKOLA!!! men skolan är bra allt flyter på det är nice gillar IB gillar min klass gillar katte så det är bra.
 
här är mitt augusti genom mobilen iallafall:
som ni kanske vet började mitt augusti i DA BIG APPLE. alltså saknar det så himla mycket åh haha alltså ps gråter la upp så mycket när jag var i new york pga det blir lite läskigt att gå runt ensam annars<33
den 13:e åkte jag hem iallafall. mellanlandade på heathrow och fick äntligen uppleva min white girl dream (starbucks i london<33(obs flygplatsen räknas)). åt också VÄRLDENS GODASTE sallad från pret a manger.
återförenades iaf med mina vänner igen<3333 
jag och jonte och malmer och freja delade en slush från pressbyrån. d var mkt intimt:) 
sen åkte vi hem och gjorde SUSHI!!! success!!! och en dag träffade jag freja också. vi köpte nachos PGA det var ett ta 2 betala för 1-erbjudande på ica. älskar oss
sen vankades det !!malmöfestival!! fast först var jag på esplis SJÄLV pga är en mkt ensam själ. hittade iaf en ny fin jeansjacka för en tia och världens bästa manchesterjacka för en 30<3333. sen köpte jag lite livsnödvändigheter på tgr (plåster och chokladmjölk = allt jag behvöer i mitt liv) och sen åkte jag ti malmö med mes amis. 
vi gick på ultra bowl, fick gratis gifflar (och gratis kaffe), provade roliga hattar, målade självporträtt på plank, åt langos (<3333) och såg the tape.

sen målade jag en kopp med chris baio på, åt avokadomackor och började gymnasiet. samma kväll såg jag finaste shout out louds. fast den där bilden är egentligen från 2010 men bara upp videor ehe. FICK ETT SETLIST OCKSÅ<33
ja sen har det inte hänt så mkt mer. läser murakami som vanligt, dricker kaffe som vanligt, målar tröjor som vanligt, gosar med katten som vanligt, BLIR VÄN MED GETTER (som vanligt), är ett fetto på BK som vanligt, klär ut mig till en hippie (som vanligt) och står i lövhögar pga nu är det höst!! HEJ SEPTEMBER!!
0 comments