INSTAGRAM MAJ

 
som sagt: jag uppdaterar mycket mer på min instagram @rascalize.
under maj hann jag: gå en promenad en söndag klockan fem på morgonen, käka i stan med siri och malmer en rast, måla massvis med tröjor, äta MKT pizza (vi hade pizzaparty på både matten och orkestern oops), ta spexfoto, gå på esplanaden med malmer och emanuel samt. äta froyo med mikael. bra månad.
0 kommentarer

hej och förlåt

hej alla fina. förlåt för att jag inte uppdaterat på länge! har haft mycket att göra i skolan nu sista veckorna. hade min sista inlämning idag och nu är jag k l a r !!!!!!!
 
snart är det juni (galet) och den 12:e går jag ut nian. samma eftermiddag åker jag till hultsfred (PEPPAR). är hemma igen den 15:e och sen ska jag på orkesterläger. blev nämligen antagen till nordiska ungdomsorkestern(!!!!). är asnervös och har typ megaångest pga är antagligen 300 gånger sämre än alla andra som blev antagna - men det kommer nog bli kul och framförallt lärorikt. en erfarenhet. orkestern håller på hela dagarna fram till den 30:e juni, vilket betyder att bloggen nog kommer stå ganska tom under större delen av juni - men jag lovar att försöka blogga så mycket som möjligt nu innan jag slutar skolan!!! är ändå fri ju (nästa vecka är det kabarévecka HIHI).
 
jag uppdaterar mycket oftare på min instagram: @rascalize, och min twitter: @baiotiful. följ mig där. 
 
 
PUSS. vi hörs s n a r t.
1 kommentar

i hate my self(ie) and want to die(t)

1. en bild på mig i min nya alex turner-tröja. kan bli din för endast 160kr: 100% handmålad!!! / 2. en bild på mig och min katt mvh tror hon har gett upp på livet
2 kommentarer