NYC V

en dag då jag åkte till morningside heights och besökte columbia university.
stack ut för att köpa lunch - gick förbi cathederal of st. john the divine. detta är tydligen den största katedralen i hela världen eller nåt.
köpte en spicy special från gourmet deli iallafall. chris baio gillar/gillade den tydligen. förstår honom.
hittade en kul lapp om lasersvärdskurser på vägen hem, och sen hamnade jag i central park med en iskaffe, en bra bok och bra musik i lurarna. denna gång vid strawberry fields.
här är nästa dag då jag satt nästan ensam på en tunnelbanevagn på väg mot williamsburg.
asså williamsburg var inte kul sry
kan bero på att jag gick vilse och typ spenderade en timme med att gå runt i cirklar (???) menmen. det fanns 1 kul grej och d va nåt företag som hette norwegian wood jag ba LOL läser en bok som heter d nu:-)
så jag drog till astor ist
d här är ezra koenig's hoods. hittade DISCOVERY(!!! rostam och wes miles' band) på other records eller va skivaffären nu hette.....och sen vampire weekend-vinyler på urban outfitters. älskar urban outfitters så mkt men SÅÅÅ dyrt!!://
jaja en annan dag då jag stack till chelsea piers, tittade på new jersey över hudson river och läste murakami.
sen drog jag till HIGHLINE PARK!! d var typ världens coolaste park ok?? såg ut lite sådär som alla arkitekter skissar upp när det ska byggas nya bostäder bara d att detta var for realz. så ball. för er som ej vet så ligger parken typ....ovanför marken?? man måste gå upp två trappor för att komma dit. 
sen badade jag i poolen några våningar ner, och sen solade jag lite på takterassen ok LYXLIVET
 
HEJDÅ!! 
 
ps: överlevde första gymnasiedagarna
1 comment
Molly

Wow, jag älskar verkligen dina bilder, det är något speciellt med dom, skuggor kontraster, färger osv. Du känns som en sån där som i princip kan fota vad som helst och få det att se bra ut. Det är väldigt mycket känsla i dom, alla har liksom sin historia att berätta. Haha där vart det djupt :')

Svar: men naaaaw, blir så glad!! tack <3!
Anneli