NYC III

egentligen skulle dessa bilder komma med i förra inlägget menmen. efter jag varit i dumbo stack jag iallafall till china town, för att åka till cortlandt alley. d var väldigt förvirrande att hitta till cortlandt alley pga skylten pekade rakt in till ett burger king?? gick runt där i säkert tio minuter innan jag fattade att skylten egentligen skulle peka mot andra sidan. öh.
stack iallafall till cortlandt alley pga denna video!!! ezra berättade ju vart de filmade den när jag skrev till honom på twitter, så jag stack dit. det var asball!!!! ^_________^
jaja nästa dag stack jag iallafall till museum of modern art (MoMA). de stängde ner rain room den 28:e (kom ti new york den 29:e), så missade det precis!!! så arg pga d menmen. fick se kahlo och van gogh så det var ok ändå.
stack iallafall till times square och gick runt där ett tag efteråt. det regnade.
såhär kan det se ut från under ett paraply.
i vilket fall som helst så bröt det upp mot kvällen. köpte ett par strumpor för $1 på forever21 och gick förbi en dr martens-butik iih!!
sen va d sommarfest på henrys jobb. alla hade lei's och det var ljusslingor överallt och på toaletten var det fiskar på spegeln och på tv-skärmarna spelades sommarfilmer från 80-talet. 
 
 
 
2 comments
Frida

Hahaha omg dina strumpor så söta :D

Svar: :'D TACK!
Anneli

Daniella Åberg

Åh vad himla fint!

Svar: Åh tack! :*
Anneli