▲▼ hejdå augusti

augusti var väl en ganska lyckad månad ändå. här är lite påhitt (och inköp) under dess 31 dagar:

1. jag skaffade mig en ny mobil för 2000kr första dagen i augusti. antagligen bästa köpet denna månaden. älskar den.
2. åkte till malta på dyksemester med min storebror och stannade där några dagar. höll i en bläckfisk, fick slut på luft 18m under ytan och dök i ett vrak. mycket trevligt.

3. hängde några gånger i klätterhallen med min bror (fast det är hans kompis på bilden) och flyttade runt lite i håkan-hörnan. en dag gick min dator sönder så då satt jag och kollade på submarine, och så gick jag en sista runda i mina martens innan jag bytte bort de mot..............:
4. CREEPERS! näst-bästa köpet. lätt.
5. näst sista sommarlovs-dagen åkte jag till billebjer med freja, erik och emanuel. vi grillade fail-burgare och det var kallt. men det var ganska okej ändå.


6. köpte frillysocks för att jag är hipster och en dag var jag i klätterhallen med erik och freja. jättetrevligt. sen började skolan och en dag satt jag och linnéa hemma hos freja (UTAN FREJA??? nä) och bara tjockade oss. #vardagslyx #yolo osv.


7. sen var det malmöfestival såklart. älskar malmöfestivalen. vad är bättre än att se bra band gratis liks??? observera vakten på bob hund-bilden. smile-vakten från håkan 4/8-11. alltid kul när man känner igen dem.

8. och så lite festival på det. sen firade jag och emanuel sju månader. han är så himla jättejättebäst och jag älskar honom 1274290183129x mer än jag älskar något annat. ps: han gav mig nicholas från the hives's plektrum. säger ju att han är bäst. (obs: slog honom inte alls när han fick det av vakten)

9. fixade till min bob hund-tröja och det blev ett linne istället för en jättestor pyjamas t-shirt. sen köpte jag ett par jättefina högmidjade shorts för 60kr och nu kan jag äntligen använda min kent-tröja (som blivit alldelles alldelles för liten)

10. fixade några små krokar bredvid min garderob. "där jag hänger min hatt" liksom. fastän jag hatar den låten. 

11. och nu har vi landat i nuläget. har typ ett ton läxor jag måste göra, och hösten kommer så himla fort nu. det är kallt och jobbigt, och även om jag sett fram emot hösten en aning kan jag inte låta bli att säga att: jag önskar det var sommar en månad till.

12. just det. hittade två klänningar på bloppis också. fick båda för 90!! den första är egentligen ljusrosa (?!?!?) men den är jättefin ändå. faktiskt. och den andra går typ över mina knän och för jag är så kort ser det jättekonstigt ut. 
0 comments